Çılgın Tavuklar ile Para Kazanılır mı?

   İnternetten para kazanmaya ilginiz varsa çılgın tavuklar ismini duymuşsunuzdur. Online olarak oyun oynayarak kazanç imkanı sunan bir platform çılgın tavuklar. Tabiki de para kazanmak mümkün ancak sisteme kayıt olmak ücretsiz, doğal olarak da sizi zengin edeceğini söylemek doğru olmaz. Ek gelir olarak fazla zaman harcamadan kazanç sağlayabileceğiniz bir yer diyebilirim.






















Sisteme üye olmak ve kullanımı çok basit.  Resimde zaten tüm kategorileri görüyorsunuz.
İlk olarak size verilen 1500 akçe ile pazara gidip 2 tane pamuk alabilirsiniz ve yumurta üretimine başlarsınız. Her tavuğun saatte kaç yumurta ürettiği orada yazıyor. Siz de  2 saatte bir girerek birikmiş yumurtalarınızı satar, karşılığında akçe ve TL alırsınız. Sürekli online olmak zorunda değilsiniz 2 saatte 1 kez girip birikmiş yumurtalarınızı pazarda satın yeter.

Taktikler ;
-Depoyu geniş tutun. Kazandığınız akçelerin bir kısmı ile tavuk alın bir kısmıyla da depoyu yükseltin. Çünkü depo kapasiteniz örneğin 3000 olursa ve depo dolunca sisteme girip satış yapmazsanız üretiminiz 3000 de kalır. Ne zaman ki satışı yaptınız tavuklar tekrar üretime başlar :) Yani zaman zaman giremediğimizde yumurta üretmeye devam etmek için depomuz geniş olmalı.
-İlk başlarda yumurta üretiminiz az olcağından kazancınız da az olacak bunu bilin. Eğer ki bununla uğraşacak ve 3-5 kuruş kazanayım diyecekseniz başlangıçta 20 tl karşılığında 11 000 akçe alabilirsiniz, ben öyle yaptım. Bunun da yine bir kısmını depoya bir kısmını da tavuk almaya ayırdım, faydasını da gördüm diyebilirim. Çünkü yumurta üretiminin artması için tavuk almak lazım, başlangçta 1500 akçe ile 2 tavuk alırız bu da bize saatte 50 akçe falan getirir. Bir süre sonra olmuyor deyip bırakmak yerine küçük bir yatırımla  hız kazanabilirsiniz. Bunu yapmak zorunlu değil tabi, yavaş yavaş büyür, biriktirir yükselitirim de diyebilirsiniz :)
-Forumlarda, sosyal medyada, youtube de ilgili konuların altına yorum bırakıp, referans yaparak da kazancınızı arttırabilirsiniz.Bunu yaparken sadece buradan üye olun deyip  link  bırakmayın. Bir paragraflık açıklama yapmak, bilgi vermek etkili olacaktır.
-Buna benzer çok oyun mevcut internette, size tavsiyem hepsine üye olmaya kalkmayın yorulursunuz. Bunun yerine 1 tanesine üye olup ona odaklanın ve geliştirin.

Sonuç olarak arkadaşlar, başta da söylediğim gibi  bizi zengin etmez ama cep harçlığımızı çıkarır bu oyun. 2 gün sonra sıkılıp bırakacaksanız hiç başlamayın :) 1500 akçe ile başlamak için aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz...
Üye olmak için Tıklayın.


Paypal harici ödeme yöntemleri de mevcuttur. Ödeme yaptığını görmeniz için bunu ekledim.

Bol kazançlar,
Kazanç Merkezi Ekibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder